Foto: DELFI Aculiecinieks
Lūk, ko mums ziņo Marts: "23.jūlijā, ap 20.30, virs Saulkrastiem varēja novērot nezināmu lidojošu objektu. To savā telefonā iefilmēja vienpadsmit gadīgais Marts."

Pirmajā brīdī video redzamais objekts tiešām izskatās dīvaini, tāpēc DELFI Aculiecinieks vērsās pie speciālista Jevgenija Sidorova Latvijas Anomālo parādību centra UFOlats vadītāja... Viņa komentāru lasiet nākamajā lapā. Līdz tam noskatieties video un izdariet jūsu pašu secinājumus.

Virs Saulkrastiem novērots nezināms lidojošs objekts - eksperta viedoklis

"Nav šaubu, ka aculiecinieka videokamera bija zemas kvalitātes, tāpēc "NLO" nav labi nofiksēts," skaidro UFOlats vadītājs. "Turklāt filmētāja roka kustās un attēls nav skaidrs. Un tomēr no diviem video kadriem var secināt, ka autors ir nofilmējis lidmašīnu saulrieta staros. Paldies manam kolēģim Germanam Zibarjovam, kurš iztērēja savu dārgo laiku, lai apstrādātu video failu. Vairāk informācijas būs mazliet vēlāk gan DELFI Aculieciniekā, gan vietnē www.ufo.lv."


Ja esat kļuvis par kādas dīvainas situācijas aculiecinieku, sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!