Foto: liepajniekiem.lv
Trešdienas, 12. septembra, vakarā portāls "liepajniekiem.lv" saņēma informāciju, ka Liepājā, Raiņa parkā, kāda automašīna ietriekusies parka kokā, vēsta portāls.

Notikuma vietā portāls "liepajniekiem.lv" noskaidroja, ka tā saucamais "bulciņvāģis" prāvu gabalu no Brīvības ielas puses iebraucis Raiņa parkā un ietriecies kokā. Bremzēšanas pēdas nebija redzamas.

Tāpēc daļa ļaužu sprieda, ka, iespējams, vadītājam kļuvis slikti ar veselību. Notikuma vietā arī strādāja ātrās palīdzības mediķi. Bet daļa notikuma vietā sastapto autovadītāju teica, ka vadītājs stiprā dzērumā braucis pa Brīvības ielu un tad izdomājis pa taisno stūrēt pāri parkam.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga klāsta, ka 1954. gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Opel Combo" pa Brīvības ielu virzienā no Ķēžu ielas uz Tērauda ielas pusi, acīmredzot, netiekot galā ar transportlīdzekļa vadāmību, nobrauca no ceļa braucamās daļas parkā un uzbrauca kokam.

Satiksmes negadījuma rezultātā cietis pats tā izraisītājs. Viņš nogādāts Liepājas reģionālajā slimnīcā. Bet pulksten 21.05 Valsts policijā no Liepājas reģionālās slimnīcas Traumpunkta saņemta telefoniska informācija, ka vīrietis patvaļīgi aizgājis no slimnīcas.

Policijā par notikušo noformēts ceļu satiksmes reģistrācijas protokols.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!