Foto: DELFI Aculiecinieks
Otrdien, 8. novembrī, Daugavpilī kāds ļaundaris pārdūris riepas vairāk nekā 40 spēkratiem. Saskaņā ar vietējo iedzīvotāju sacīto, noziegums norisinājies laika posmā no sešiem līdz deviņiem vakarā, vēsta "rus.delfi.lv".

"Cietuši autovadītāji tādos Daugavpils pilsētas mikrorajonos, kā Ķīmiķu ciemats, Jaunbūve un Gajoks. Iespējams, ka auto cietuši arī citos mikrorajonos. Kādam sagriezta tikai viena riepa, kamēr citiem divas un vairāk," ziņo Andrejs. Kaitējums nodarīts nevis sētā stāvošajām, bet uz ielas novietotām automašīnām. Rodas iespaids, ka cilvēks vienkārši gājis un griezis riepas visiem pēc kārtas, teic Andrejs.

Daļa automašīnu īpašnieku kaitējumu pamanīja jau otrdienas vakarā, bet citi tikai trešdienas rītā. Policija ilgākā laika posmā noformēja protokolus, balstoties uz cietušo liecībām, tāpat arī centās notvert vainīgo.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē portālam "rus.delfi.lv" apstiprināja informāciju, ka virknei automobiļu nodarīts kaitējums. Policija notikuma vietā strādājusi visu nakti. Pašlaik uzsākti 20 izmeklēšanas procesi, un darbs turpinās. Policija izskata kameru ierakstus, aptaujā gan lieciniekus, gan cietušos. Saskaņā ar sākotnējo informāciju, ļaundaris darbojies vienatnē. Pagaidām viņu notvert nav izdevies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!