Foto: DELFI Aculiecinieks
Ceturtdien, 23. februārī, virs Jelgavas novērtots ļoti savdabīgs un spožs objekts, kurš ik pa laikam sakustējies, par redzēto stāsta "Delfi" aculiecinieks Verners.

Viņš norāda, ka to iemūžinājis Jelgavā, skatoties uz Dobeles pusi. Neparastais objekts pamanīts ap pulksten 19.

"Garens spožums debesīs. Kas par zvaigzni? Likās, ka ir kustība!" apgalvo bildes autors, kurš uzsver, ka objekts bijis ļoti spožs.

"Pārsteidza neredzēts košums zvaigznei. Vērojot caur planšeti un fokusējot, likās, ka notiek minimāla kustība," viņš piebilst, ka planšeti speciāli novietojis uz sētas, lai tā stingrāk turētos, "fokusējot foto, redzēju rozā, sarkanīgu oreolu, no kā iedomāju Marsa tuvumu. Foto palielinot, spožums parādījās vertikāli garāks."

"Delfi" aculiecinieks arī stāsta, ka viņa draugs trešdien pamanījis tieši ap to pašu laiku neparasto objektu.

Viņš pauž nožēlu, ka neparasto objektu nesanācis iemūžināt video, jo planšetei nebija saspiedis visas vajadzīgās funkcijas video uzņemšanai.

Foto: DELFI Aculiecinieks

"Ceru, ka vēl būs kādi foto un video no citiem interesantiem. Man tikai trīs fotogrāfijas," cer Verners. "Vēlētos zināt gaišuma izcelsmi no zinātājiem."

"Esmu dzīvē redzējis ko tādu, ko var nosaukt pa NLO," apgalvo Verners, kurš stāsta, ka NLO līdzīgo parādību 1980-tajos gados manījuši arī viņa kolēģi.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!