Foto: F64

Tirdzniecības centrā "XL Sala" Liepājā, Klaipēdas ielā, svētdienas vakarā bija izcēlies ugunsgrēks, ziņo portāla "Delfi" lasītājs Ruslans.

Kā portālu "Delfi" informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, pulksten 22:47 saņemts izsaukums uz Klaipēdas ielu, kur bija nostrādājusi automātiskā ugunsaizsardzības sistēma. Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka divstāvu tirdzniecības ēkas pirmajā stāvā dega dzērienu atdzesēšanas vitrīna, skapji, plaukti un elektrības vadi 30m2 platībā, savukārt ēkas otrajā stāvā dega starpsiena un elektrības vadi.

Ugunsdzēsēji no piedūmotās ēkas izglāba deviņus dzīvniekus un 10 putnus. Ugunsgrēka dzēšanā cieta viens ugunsdzēsējs, kurš tika hospitalizēts, bet vēlāk jau varēja atgriezties darbā.

Pulksten 2:40 ugunsgrēks tika likvidēts.

Portāls "Rekurzeme" ziņoja, ka ap pusnakti "XL Salu" bija ielenkušas vairākas ugunsdzēsēju ekipāžas.

Portāla ierašanās brīdī pie "XL Salas" bija piecas ugunsdzēsēju ekipāžas, ieradusies bija arī ātrās palīdzības mašīna, tirdzniecības centru bija norobežojušas policijas ekipāžas.

"Neoficiāla informācija liecina, ka ap pulksten 23 veikalā "Sportland" sākuši degt vadi, pēc tam arī "Maxima" noliktavās," vēsta portāls.

Notikušo pamanījusi arī "Twitter" lietotāja Alija un citi lietotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!