Svētdienas pēcpusdienā notikusi divu automašīnu sadursme Babītes novadā, portālam "Delfi" ziņo aculiecinieki. Negadījumā cietuši divi cilvēki.

"Sporta mašīnas un vieglās automašīnas "Audi" sadursme uz Liepājas šosejas. Vadītājs un pasažiere laukā tika ar glābēju un mediķu palīdzību. Ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā," vēsta Gints.

Savukārt Edmunds klāsta, ka "Audi" markas automašīnai iebuktēts sāns, kamēr sporta auto braucēji smagi cietuši. Cietušie no avārijā iesaistītā spēkrata tikuši izvilkti tikai pēc aptuveni stundas, teic Edmunds.

Valsts policijā informē, ka ceļu satiksmes negadījums noticis svētdienas, 10. jūnija, pulksten 15 Babītes pagastā uz autoceļa Rīga (Skulte) – Liepāja pirmajā kilometrā. Avārijā iesaistītas "Morgan" un "Audi" markas automašīnas. Negadījumā cietušas divas personas, kuras nodotas mediķu aprūpē.

Kā portālam "Delfi" precizēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve, negadījumā cietusi viena sieviete un vīrietis. Vīrietis, kurš vadījis "Morgan" automašīnu, nogādāts slimnīcā ar vidēji smagām traumām. Savukārt sieviete, kura bijusi "Audi" automašīnā, ir vidēji smagā stāvoklī. Viņa ar gūtajām politraumām nogādāta slimnīcā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!