Foto: DELFI Aculiecinieks
"Baltā nakts" ar visiem tās pasākumiem ir sākusies. Laika apstākļi šogad gan apmeklētājus īpaši nelutina, taču pasākuma aculiecinieki, spītējot lietum un vējam, jau ir izgājuši ielās, lai iemūžinātu kultūras pasākumu un ar savām fotogrāfijām dalītos ar portāla "Delfi" lasītājiem, vienlaicīgi piedaloties konkursā par brīvbiļetēm uz jebkuru kinoteātrī "Forum Cinemas" izrādīto filmu.

Portāls "Delfi" jau ziņoja, ka visa pasākuma laikā norisinās konkurss, kurā var piedalīties ikviens, kurš līdz būs paņēmi ierīci, ar kuru var uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas, un savas bildes nodevis "Delfi" Aculiecinieka komandai.

Atgādinām, ka bildes konkursa dalībai tiks pieņemtas līdz 9.septembra 02:00, tad tās tiks apkopotas un jau 04:00 Esplanādē, kur notiks"Baltās nakts" brokastis, tiks demonstrētas uz ekrāna. Vairāk par konkursu un nosacījumiem lasiet šeit.

Mūsdienu kultūras forumā "Baltā nakts" Rīgas centrā un apkaimēs būs apskatāmi vairāk nekā 60 mūsdienu mākslas projekti - notiks koncerti, dzejas lasījumi, teātra un dejas performances, kino seansi, instalācijas, starpnozaru projekti un pasākumi gados jaunākajiem apmeklētājiem.

Izdrukā "Baltās nakts" pasākumu un objektu karti!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!