Lidojums no Rīgas uz Dublinu ar "Ryanair" lidmašīnu izvērsies ļoti nepatīkams, iemūžināja "Delfi" lasītājs un lidmašīnas pasažieris Gints.

"Lidoju otrdien, 10.februārī, no Rīgas uz Dublinu ar "Ryanair" lidmašīnu. Pēc lidmašīnas pacelšanas pamanīju savādu pasažieri, kas bija manāmi iereibis un meklēja nepatikšanas pie citiem pasažieriem.

Bet ne man spriest par citiem, sēdēju tālāk un klausījos savu "iPad". Līdz brīdim, kad pamanīju, ka visi stjuarti saskrēja lidmašīnas priekšgalā un cītīgi skatījās uz aizmuguri.

Un tur bija "Rembo" sareibušais pasažieris, kas cītīgi gribēja visu salauzt. Viņam arī izdevās daudz salauzt. Es vēl pie sevis nodomāju, kāpēc stjuarti neko nedara, lai nomierinātu to "Rembo".

Tad paši pasažieri gāja un savaldīja lielo kausli. Lidmašīna veica piespiedu nolaišanos kāda no Dānijas lidostām. Ienāca Dānijas policija un aizvāca prom no lidmašīnas lielo kausli.

Kādu stundu tur nosēdējām lidmašīnā, tad tik devāmies tālāk uz Dublinu. Man likās dīvaini, ka stjuarti neko nedarīja, lai savaldītu "Rembo". Bet man gan viņi aizrādīja kādas piecas reizes, ka nedrīkstot filmēt."

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!