Pēdējā laikā sāku ievērot, ka, padziļinoties krīzei, sāk manāmi "dzeltēt" arī plašsaziņas līdzekļi. Jā, kas gan vēl labāk novērš uzmanību no skarbās realitātes, ja ne visādas klačas, intrigas un sensācijas. Cilvēki jau vien esam un nekas cilvēcisks mums nav svešs, - kā reiz esot teicis tas bārdainais klasiķis, kurš atrada sev mūžīgās atdusas vietu Haigeitas kapsētā Londonā.

Nesen biju aizstaigājis līdz tai mājai Soho (izpriecu rajons Londonā), kurā viņš par Eņģeļu Frīda [1] "sponsorēto" naudu reiz irēja "..savu kaktiņu, savu stūrīti". Biju nedaudz pārsteigts, memoriālās plāksnes vietā tur atrodot sarkano lukturi! Bordelis tā arī tiek saukts: "The Marx".

Sarkans vispār ir stipra krāsa. Kāds mans paziņa, vēl padomju gados, mēdza teikt, ka pret "sarkanajiem" viņš pat novusu nespēlētu. Jā, gudrs zēns viņš bija. Par to atceros tāpēc, ka būt "krāsainam" nozīmē to pašu, kā padomijā būt kompartijas biedram – tādam vienmēr būs taisnība. Citiem vārdiem: runāšana pretim nēģerim ir "rasisms" jau pēc definīcijas. Turklāt par šādu rīcību var ari "izlidot" no darba.

Tas ir līdzīgi, kā krievu laikā apšaubīt avizē "Правда" rakstīto tika uzskatīts par pretpadomju aģitāciju, par ko varēja dabūt "simtu pirmo kilometru"...[2]

Pēc boļševiku apvērsuma Krievijā to, kurš uzdevās par lielinieku (sarkano) piekritēju, taču patiesībā tāds nebija, saukāja par "reģisku"[3]. Kāpēc es par to runāju? Līdzīgi ir ar nēģeriem. Pastāv uzskats, ka afrikānim nav lielāka apvainojuma kā viņa nosaukšana par "nigeri". Gluži tā nemaz nav, jo viņi paši, ķircinoties, viens otru tā saukā. Baltajam gan es to neieteiktu darīt – var dabūt gurķī! Tai pat laikā šķietami nevainīgais vārds "coconut" [4] tiks uztverts aizvainojoši, neatkarīgi no tā, kurš to lietojis.

Jūs jau varat iedomāties, ar kādam acīm uz Maikla Džeksona "pārkrāsošanos" raudzījās viņa melnādainie "bračkas". Bet.. "de mortibus aut bene, aut nihil"[5], kā teica romieši.

Kļūdās tie, kuri iedomājās, ka krāsainie par to vien sapņo, kā kļūtu līdzīgiem mums, baltajiem. Daudzi no viņiem uzskata, ka balts ir nešķīsta, sātaniska krāsa. Viņi mūs saukā par gardegunainiem bālģīmja mērkaķiem un saka, ka no mums nākot saskābuša piena smaka. Savukārt paši sevi viņi ar lepnumā aizlūstošu balsi dēvē par "melnajām panterām" un atklāti sludina afrikāņu pārākumu pār eiropiešiem. 

Pastaigājiet pa Brixton[6], kur pie viņu gospeļu baznīcām ieraudzīsit plakātus: "..Jesus was not white".

Tie esam mēs, baltie, kuri cenšas "mērkaķoties" šiem pakaļ, kopējot afrikāņu uzvedību, ģērbšanās manieri un sacenšoties ar viņiem repošanā. Arī Rīgā sāk parādīties tie, kurus rietumos sauc par wiggar (lasi - white nigger). To saku jums, tautieši, tamdēļ, lai jūs zinātu, uz kādu vārdu vajadzēs atsaukties, ja labākas dzīves meklējumos nolemsit pārcelties dzīvot uz Apvienoto Karalisti.

Tos, kuri "nēģerim" par gaišu, Lielbritānijas krievvalodīgie saukā par "kopčenije" (kūpinātie - krievu valodā), savukārt briti par – "paki" (saīsinājums no pakistani), bet mēs, letiņi, par "paķīšiem" [7].
Ja nav skaidrs, par kuriem īsti runa, viņi ir atpazīstami arī pēc smakas, jo, "taupīgi" būdami, reti iet dušā. Jā, jā – tie ir tie paši, ar kuriem pēdējā laikā mūsu zeltenes stājas fiktīvajās laulībās, cerībā nopelnīt kādu lieku quid [8].

Mēs esam dažādi - vienam patīk māte, otram meita, bet trešajam - kleita. Šādi spriedelēt drīkstēja agrāk. Tagad ir politiskā korektuma laikmets – "jāfiltrē", kas tev patīk, bet kas - ne. Tā kāds LSE [9] pedagogs nesen presē izteicās, ka, viņaprāt, afrikānietes esot mazāk simpātiskas, nekā baltās vai aziātes.

Testosterona (vīriešu hormona) šīm esot par daudz, vai? Masu mediju pāršalca briesmīgs tracis un nabags, izteiciena autors, tika apķēzīts no galvas līdz kājām - kā tā drīkst teikt, vai ta’ nezin, ka pats Mārtiņš Luters Kings jau tālajos 60. gados esot noradījis, ka "...black is beautiful".

Daudz laba ir AK, bet sieviešu gan te "nav". Vietējās, ar nedaudziem izņēmumiem, ir pabriesmīgas - "..look like dog's dinner", kā smejas paši briti. Turklāt daudzas ir noēdušās tik ļumīgas, ka pat liposuction [10] nepadarīs viņas iekārojamas.

Tamdēļ nav brīnums, ka šeit tik augstu kotējas "..eastern european looks". Meitenes, kuras kaut kur Viļņā, Krakovā vai Rīgā skaitās "tā nekas", taču, atbraukušas uz AK, uzreiz kļūst "very beautiful". Kas zina, varbūt izvēles trūkums ir iemesls tam, ka vietējie vīrieši tā "aizrāvušies" ar pedofiliju [11] un šeit ir tik daudz zilo?!

Starp citu, vārdam "zils" (angļu valodā - blue) nav nekāda sakara ar seksuālo orientāciju, bet gan ar skumjām [12]. Bet, ja ieraudzīsiet "anglosaksi" nesājam ko rozā, tad nereti to var iztulkot ka signālu: meitenes man nepatīk, bet "velk" uz zēniem! Ja pašam šādu noslieču nav, tad labāk turieties no tāda pa gabalu, vai vismaz muguru šim negrieziet! Jūs jau zināt, kāpēc, vai ne?! Jā, starp citu, arī britu netradicionāli orientētās seksa kopienas avīze saucas "The Pink Paper".

Briti pamazam sāk atzīt, ka multikulturālisma politika ir izgāzusies un "Rainbow Nation" no viņiem nesanākšot, tamdēļ viņi labprāt "padalītos" ar saviem imigrantiem. Altruisti, kā smejies. Daļa "maugļu" tikšot arī mums, jo brīvas vietas LV pietiekot (latvieši masveidā brauc prom), bet daba tukšumu nemīl. Tas nozīmē, ka drīz vien Rīga būs tā, ka.. Jā, paprasiet tiem "bāleliņiem", kuri pašlaik piestrādā Londonā - viņi jums pastāstīs, KĀ šeit ir [13]!

Dažos iepriekšējos rakstos, esmu lietojis vardu "krāsainais",[14] kas nereti tika nokomentēts kā nekorekta, arhaiska un vispār pēc aparteīda laikiem smirdoša valoda. Tamdēļ nobeigumā gribētu izmantot izdevību un vērsties pie visiem lingvistiem – esošajiem un vēl tikai topošajiem, lai viņi izdomā kaut ko labskanīgāku. Jā, drīz jums būs vajadzīgs, ne viens vien ausij tīkams un patmīlību neaizskarošs vārds, kā visu to raibo baru nosaukt. Tā, ka, sasprindziniet rievu, tautieši, un domājiet!

[1] Frīdrihs Engelss visu mūžu materiāli atbalstīja Marksa ģimeni.
[2] PSRS disidentiem nereti aizliedza dzīvot lielu pilsētu tuvumā.
[3]Redīss (kriev. val. – pедиска). Boļševiku līderis V. Ļeņins esot teicis par Trocki, ka tas tikai no ārpuses esot ‘’sarkans’’ bet iekšā palicis balts kā redīss.
[4] (Coconut – kokosrieksts angļu val.) Tā saukā tos afrikāņus, kuri ir uzaudzināti ārpus savas etniskas vides un domā, uzvedās un rīkojas kā baltie – tātad, tumši tikai no ārpuses, bet balti iekšpusē.
[5] Par mirušajiem labu vai neko. (latiņu val.)
[6] Brixton – Londonas nēģeru rajons, kurā tiek pastrādāti 85% visu pilsētas noziegumu.
[7] Ar šo vārdu esiet uzmanīgi, jo kāda mana draudzene dabūja mēnesi cietumā (Kanādā) par to, ka lidostas darbinieku nolamāja par „paki.”
[8] Quid – mārciņa. (Britu slengs).
[9] London School of Economics and Political Science, viena prestižākajām augstskolām pasaulē.
[10] Tauku atsūkšana ir viena no izplatītākajām plastiskās ķirurģiskajām metodēm ķermeņa formas un izskata uzlabošanai.
[11] Tagad daudz runā par to, ka mainīšot pedofilijas klasifikāciju no „novirzes” uz „seksuālo orientāciju”.
[12] Blūzs (angļu: blues no blue devils - melanholija, skumjas)
[13] http://www.ir.lv/blogi/politika/v-odisvili-riga-vai-rigaistana
[14] „Krāsainais” (colored person - angļu. val.) politiski korektajā AK tā saka ik uz soļa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!