Foto: DELFI Aculiecinieks
"Vēlos paziņot par lielu daudzumu atkritumu (izmētāti dažādās vietās, ir gan būvmateriāli, gan PET pudeles un cita draza) Ziepniekkalna rajonā – Ozolciema un Misas ielu galā un Kazdangas ielas sākumā, kā arī tālāk mežā," raksta "Delfi" lasītājs Mihails.

"Kopumā tā ir ļoti piesārņota un liela teritorija, ko var nosaukt vienā vārdā – IZGĀZTUVE. Tur visu laiku uzturas bezpajumtnieki, daudz nojauktu, nodedzinātu un nejauka izskata dārziņu, kā arī absolūta nekārtība apkārt visai teritorijai," sašutis ir aculiecinieks.

Jau vēstīts, ka "Delfi Aculiecinieks" sadarbībā ar SIA "Eco Baltia grupa" izsludina konkursu "Pieķer būvgružotāju! II", kurā portāla "Delfi" lasītāji ir aicināti iejusties vides reportieru ādā un ziņot par nelegālo būvgružu vietām, sūtot savus foto vai video.

Iesūti savu materiālu šeit.

Kā informē Rīgas dome, fotogrāfijas tika nodotas Rīgas domes Administratīvai inspekcijai. Inspektori apsekoja visu teritoriju, kas pieder dažādiem īpašniekiem un sazinājās ar viņiem.

Teritorijas Rītausmas ielā, Kazdangas ielā un Tīruma ielā sakopšanas termiņš ir 1. jūnijs. Savukārt teritoriju Ozolciema ielā 31 īpašnieks jau ir sakopis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!