Foto: DELFI Aculiecinieks
"Delfi" lasītājam izbīli radījis tas, ka Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas teritorijā ārpus telpām kādam pacientam sniegta medicīniskā palīdzība, slimnīcas pārstāve skaidro, ka pacientam pēkšņi sākušies sirds traucējumi, tāpēc palīdzība sniegta pagalmā.

"Fotogrāfijā redzama situācija, kad mediķi sniedz neatliekamo palīdzību. Redzot, ka cilvēkam, kurš atradās slimnīcas teritorijā, ir nepieciešama palīdzība, nekavējoties darbinieki sazinājās ar slimnīcas dispečerdienestu un izsauca slimnīcas reanimācijas brigādi," skaidroja Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas pārstāve Lāsma Sīle.

Paralēli ieradās arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigāde. "Pacientam, kuram bija pēkšņi akūti sirds ritma traucējumi, tika sniegta palīdzība uz vietas, pēc tam stāvoklis tika stabilizēts slimnīcas Neatliekamās medicīnas centrā un pacients ievietots slimnīcas nodaļā," norādīja slimnīcas pārstāve.

Sūtiet savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!