Foto: DELFI Aculiecinieks
Portāla "Delfi" lasītājs Andrejs ir iesūtījis attēlus no trolejbusa - autobusa pieturvietas Gogoļa ielā. Pieturvietas balsti kāda negadījuma dēļ ir stipri sašķobījušies. Lūk, ko raksta pats Andrejs:

Foto galerija

"2010.gada 21.oktobrī, plkst.12.22 Gogoļa iela, trolejbusa-autobusa pieturā Dzirnavu iela varēja novērot, ka pieturvietas nojums ir cietis no kāda negadījuma. Iespējams tajā iebrauca kāda mašīna, trolejbuss vai autobuss. Balsts, uz kuru balstās nojums, bija izsists no vietas un tas varēja jebkura brīdī sagāzties, nodarot traumas cilvēkiem, kuri tajā brīdī stāvētu zem nojūma. Garam brauca gan trolejbusi, gan autobusi un izskatās, ka neviens no vadītajiem vai nemanīja, ka pieturvietas nojums ir avarējušā stāvoklī, vai nezināja, kā rīkoties. Bija redzams, ka ir arī izdauzīti logu stikli un tos kāds novāca, iespējams sētnieks. Diemžēl neviens no Rīgas satiksmes darbiniekiem neiedomājās šo bīstamo cilvēkiem celtni norobežot, kaut vai ar lenti apvilkt, jo ne katrs varēja iedomāties aplūkot nojūmu, zem kura apstājas, gaidot sabiedrisko transportu.

Šis raksts nav domāts, lai kādu sodītu, bet gan lai katrs no mums nepaietu vienaldzīgi garam bīstamiem priekšmetiem, celtnēm vai bīstami bojātam ceļu posmam, nelaimē nonākušiem līdzpilsoņiem. Nav jau grūti piezvanīt uz bezmaksas tālruni 112 un informēt atbilstošus dienestus"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!