Pēdējā laikā pie mums, Bolderājā, manāma dzīvība.. tiek ierīkots jauns centrālais ūdenvads, aizvāca arī "jaunbūvi", kura apkārtni krāšņoja jau kādus 25 gadus. Taču lielākā problēma tomēr ir ceļi!

Vēlos pastāstīt par Bangu ielu. Pavisam nesen to pārraka un ievietoja ūdensvadu, kurš gan aizvien vēl nav pieslēgts. Darbi turpinās uz citām ielām. Tas, protams, ir ļoti labi, taču visas šīs darbošanās rezultātā no tā jau iepriekš sliktā Bangu ielas ceļa palikuši vien smiltis un dubļi.

Turklāt tieši šeit, kā par spīti, pārvietojas smagā tehnika, lai nojauktu ēkas. Tā visa rezultātā vispirms iestrēga kravas auto ar akmens drupinātāju, bet pēc tam arī ekskavators. Labi, ka tehnika brīvgaitā aizripoja līdz mērķim, bet kļuvis absolūti neizbraucams.

Te arī jautājums Rīgas mērijai. Vai kāds vispār grasās sakārtot ceļus pēc ūdensvada ierīkošnas? Varbūt tomēr notiks brīnums un mums arī asfaltu uzlies? Ja nē, tad atvediet, lūdzu, vismaz pāris kravas akmens šķembu, lai iela atgūtu tās iepriekšējo stāvokli.

Rīgas pašvaldības kapitālsabiedrība SIA "Rīgas ūdens" informē, ka, pēc ūdensvada maiņas būvdarbu veikšanas, Bangas iela tiks savesta normālā braucamā stāvoklī, kā arī uzņēmums sola ielu šovasar noasfaltēt.

Sūtiet arī savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti 30 eiro vērtībā "Lage" restorānu - "Gan bei", "Thali" - apmeklējumam.

Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!