Foto: LETA
Portāla DELFI rīcībā nonākušas ziņas par uzbrukumu žurnālistam Leonīdam Jākobsonam, kas kardināli atšķiras no policijas paustās oficiālās versijas.

"Bandīti viņu nogrūda zemē, spēra ar kājām un ar mednieku dunci pārgrieza vaigu. Šonakt plastiskais ķirurgs pie cietušā sejas strādāja 4,5 stundas. Bildē redzamas šuves un kā viss ir sašūts. Šobrīd viņš nevar sniegt nevienam un nekādas intervijas, jo fiziski nespēj runāt," – raksta Daniels, kurš stādījās priekšā kā cietušā žurnālista draugs.

Uzmanību! Neiesakām foto skatīties cilvēkiem ar vājiem nerviem, bērniem un grūtniecēm.

Fotogrāfija

Jau tika ziņots, ka aizvadītajā ceturtdienā savas mājas Čaka ielā kāpņutelpā tika ievainots interneta vietnes Kompromat.lv žurnālists Leonīds Jākobsons. Pēc policijas paustās oficiālās versijas, uzbrucēji ir bijuši divi.

Rīgas reģionālās policijas pārvaldes preses sekretārs Toms Sadovskis informēja, ka ierocis, ar kuru tika ievainots Jākobsons, pagaidām nav noskaidrots, taču nav izslēgts, ka tā ir bijusi gāzes vai traumatiskā pistole.

Savukārt Valsts policijas virsnieks Andrejs Sozinovs paskaidroja, ka galvenā uzbrukuma iemesla versija tiek saistīta ar žurnālista profesionālo darbību. Sozinovs informēja, ka Jākobsonam visdrīzāk sejā ir iešauts no gāzes pistoles. Vienīgais negadījuma aculiecinieks ir cietušā deviņgadīgais dēls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!