Foto: DELFI Aculiecinieks
Naktī no piektdienas uz sestdienu Rīgā, Lokomotīves ielā, avarējuši vismaz divi spēkrati, ziņo "Delfi" aculiecinieks Mihails.

Jau ziņots, ka sestdienas rītā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir gandrīz visā Latvijā.

Kā informē uzņēmums "Latvijas Valsts ceļi", lielākajā daļā Latvijas teritorijas sniegs un apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem.

Sestdien no rīta visā Latvijā sniegotos ceļu posmus tīra un veic kaisīšanas darbus apledojuma likvidēšanai 186 ziemas dienesta tehnikas vienības.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi šodien daudzviet nelieli nokrišņi sniegs un slapjš sniegs.

Lai nepakļautu sevi un citus ceļu satiksmes dalībniekus paaugstinātam riskam, autovadītāji tiek aicināti izvēlēties laika apstākļiem un ceļa stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un stilu. Autobraucēji tiek aicināti arī ziņot par apgrūtinātiem braukšanas apstākļiem vai citiem, ar satiksmi un ceļu stāvokli saistītiem novērojumiem VAS Latvijas Valsts ceļi pa diennakts tālruni 80005555, kā arī uzņēmuma kontos sociālajos tīklos.

Vēstīts, ka naktī uz sestdienu daudzviet Latvijas centrālajā un austrumu daļā sniega segas biezums audzis par septiņiem centimetriem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!