Foto: DELFI Aculiecinieks
Ar DELFI starpniecību gribu vērsties pie institūcijām, kas atbild par ceļa segumu pilsētā.

Rīgā, Dammes un Slokas ielu krustojumā iebrūk asfalts. Pēdējo dienu laikā jau parādījušās bīstamas plaisas un iedobe asfaltā paliek pārāk aizdomīga.

Jau iepriekš atbildēšu uz jautājumu, kāpēc uzreiz nezvanu un neziņoju par šo ielu. Paskaidroju: kā rāda pieredze, uz ziņojumu medijos atbildīgās institūcijas reaģē daudzreiz ātrāk un efektīvāk. Tāpēc ziņoju jau laicīgi, kamēr tur kāds nav sadauzījis savu auto.

Redakcijas piebilde!
Paldies autoram par uzticību, taču mēs vienmēr aicinām vispirms ziņot atbildīgajiem dienestiem, bet pēc tam rakstīt mums. Publikācija medijos neuzliek nekādu atbildību, bet uz oficiālu signālu jebkurai valsts iestādei obligāti ir jāatbild divu nedēļu laikā.

Taču runa nav tikai par to. Mēs katrs darām savu darbu. Ugunsgrēka laikā jūs taču arī vispirms zvanīsiet ugunsdzēsējiem, bet tikai pēc tam sēdīsieties rakstīt reportāžu. :)


Šo reportāžu ir iesūtījis reģistrēts 'DELFI Aculiecinieka' autors, kurš par katru publikāciju saņem noteiktu skaitu DELFI dālderus.  Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!