Portāla "Delfi" lasītājs Igors bija liecinieks savdabīgai ainai Rīgā, netālu no tirdzniecības centra "Depo". Pa ielas malu pastaigājies pilnīgi kails vīrietis.

Kā redzams video, vīrietis kails defilē pa gājēju celiņu. Aculiecinieks Igors nezinot, no kurienes plikais izlīdis, taču viņš raksta, ka ir apmierināts ar likumsargu darbu.

Valsts policija portālu "Delfi" informēja, ka situācija notikusi 24. maijā. Plkst. 16.26 saņemta informācija, ka pa Augusta Deglava ielu staigā kails vīrietis. Pēc sešām minūtēm likumsargi ieradās notikuma vietā.

Uzklausot kailā kunga paskaidrojumu, policistiem radās aizdomas, ka viņam ir psihiskas dabas traucējumi, tāpēc viņš nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības darbinieku aprūpē. Protokols vīrietim nav sastādīts, informēja Valsts policija.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!