Foto: Shutterstock
Bieži dienas saspringtajā ritmā, steidzoties uz darbu, skolu, kursiem vai veikalu, piemirstam, ka uz ielas ik sekundi esam satiksmes dalībnieki. Neuzmanība un ātrums ir visbiežāk nelaimju cēloņi uz ceļiem.

"Delfi Aculiecinieka" redakcija teju ikdienas saņem ceļu reportāžas par dažādiem nelaimes gadījumiem uz autoceļiem, vai arī situācijām, kuras kādam no satiksmes dalībniekiem draud izvērsties par īstu nelaimi.

Pēdējo divu nedēļu spilgtākos ceļu stāstus video formātā esam apkopojuši šajā publikācijā. Lūkojoties uz tiem, lasītājus aicinām būt vērīgiem, uzmanīgiem un prātīgiem uz ceļiem! Sevišķi vietās, kur satiksme ir intensīva.

Sadursmē ar džipu smagi cieš velobraucējs

Trešdien, 1.oktobrī, ap pulksten Rīgā, pie Valdemāra ielas 22 nama sadursmē ar "Hyundai" markas automobili smagi cieta velosipēdists. Plašāk lasiet šeit.

Pārdaugavā 'vieglais' ietriecas tramvajā

"Avāriju uz Jūrmalas gatves un Slokas ielas krustojuma izraisīja zaļās krāsas auto, kurš nepalaida 5.tramvaju, veicot pagriezienu pa kreisi. Pie stūres jābūt uzmanīgiem. Sevišķi šādos krustojumos," teic aculiecinieks Iļja. Plašāk lasiet šeit.

Pārdaugavā saduras trolejbuss un auto

"Avārijā iesaistītajiem auto skāde nebija liela, bet ielu gan nobloķēja," tā par notikušo aculiecinieks Kaspars.

'Cūkas' uz ceļa

Video fiksēts, kā auto veic bezkaunīgus manevrus, radot riska situāciju uz ceļa, un augsni sadursmei.

Autobuss uz Talsiem jož ar ātrumu 110 kilometri stundā

"Delfi" lasītājs kļuvis par aculiecinieku, kā, iespējams, starppilsētu autobuss traucas ar ātrumu 110 kilometri stundā. Plašāk lasiet šeit.

Kravas auto šoferim Pūrē neeksistē nekādi noteikumi

Kravas auto vadītājs Pūres centrā rupji pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!