Foto: DELFI Aculiecinieks
Tuvojoties gada noslēgumam, vēlamies aicināt ikvienu "Delfi" aculiecinieku piedalīties konkursā par labāko gada fotogrāfiju. Uzvarētājs saņems dāvanu karti 20 latu vērtībā restorāna "Gan Bei" apmeklējumam.

Konkursam jāiesūta viena vai vairākas fotogrāfijas, kuras jūs esat radījuši šī gada laikā un uzskatāt par veiksmīgākajām: reportāžas, klusās dabas, portreti, dabas fotogrāfijas. Kā veiksmīgus foto piemērus jūs varat aplūkot šos attēlus. Attēlu tapšanas vietai nav nozīmes.

Svarīgi, lai katra no fotogrāfijām vai to sērijas būtu parakstītas, proti, tiktu pievienota arī attēla vēsture, piemēram, kas palicis aiz kadra, kādos apstākļos fotogrāfija tapusi, vai bijuši kādi šķēršļi tās tapšanā. Aprakstam jāiekļaujas ne vairāk kā 800 zīmēs, ieskaitot atstarpes.

Piedalīties konkursā ir aicināts ikviens. Ja jūs iesūtāt fotogrāfiju, kas jau iepriekš publicēta, piemēram, jūsu personīgajā interneta vietnē, lūdzu, norādiet to, lai nerastos aizdomas par plaģiātismu.

Fotogrāfijas, lūdzu, sūtiet uz aculiecinieks@delfi.lv ar norādi "Gada fotogrāfija", neaizmirstot arī pievienot savu vārdu vai pseidonīmu, jo anonīmi darbi konkursam pieņemti netiek. Attēliem jābūt JPEG formātā, nerediģējot meta datus (EXIF). Fotogrāfiju drīkst apstrādāt, taču jāpārliecinās, lai metadati paliek neskarti. Viens konkursants drīkst iesūtīt vairākus pieteikumus, proti, vairākas konkursa fotogrāfijas.

Konkurss turpināsies no 10. līdz 29. decembrim ar pusfināliem 16., 23. un 30. decembrī, kuriem atlasīsim vismaz 10 labākās no iepriekšējā nedēļā iesūtītajām fotogrāfijām. 31. decembra rītā publicēsim piecus finālistus un nosauksim uzvarētāja vārdu. Paziņojumu par balvas saņemšanu uzvarētājam nosūtīsim arī personīgi uz norādīto e-pasta adresi.

Galveno balvu - 20 latu dāvanu karti restorāna "Gan Bei" apmeklējumam varēs saņemt 2014. gada sākumā portāla "Delfi" redakcijā.

Lai izdodas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!