Foto: DELFI Aculiecinieks
Reportāžu iesūtīja Grigorijs.

Foto galerija

"Es par "Batjku"!" (tā Baltkrievijā aizmuguriski dēvē valsts prezidentu A.Lukašenko. Red.piez.) – zem tāda lozunga 10.februāra rītā pie Saeimas ēkas notika viena cilvēka pikets. Tā idejiskais iedvesmotājs un izpildītājs bija Zigurds Graudiņš. Vairāki deputāti izvairījās no sarunas ar piketētāju, taču daži piegāja viņam klāt un uzsāka sarunu.

Garām ejošie tūristi no Baltkrievijas bija pārsteigti, ka Latvijā notiek Baltkrievijas prezidentu Lukašenko atbalstošs pikets. Zigurds paskaidroja savu pozīciju: "Baltkrievijā cilvēkiem ir darbs un sociālās garantijas, bet Latvijā desmitiem tūkstošu ģimeņu cieš badu." Uz to Zigurda oponents atbildēja: "Pie jums šeit ir Brīvība, jūs staigājat taisnām mugurām, bet mēs ar saliektām, jo atrodamies zem spiediena." Atbilde: "Mūs iztaisnoja pieejot no aizmugures."

Arī es vēlētos ar jums, lasītāji, apspriest šo jautājumu: Kā labāk – vai dzīvot pārtikušam, bet zem spiediena, vai neēdušam, bet brīvam?

Kļūstiet par DELFI Aculiecinieka autoru! Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties, pelniet DELFI dālderus un tieciet pie vērtīgām balvām

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!