Foto: PantherMedia/Scanpix
Pienākusi otrdiena. Brīdis, kad jāapkopo iepriekšējā nedēļā iesūtītās reportāžas un jāpasludina uzvarētāju - autorureportāžai, kura nedēļas gaitā bijusi viskomentētākā, interesantākā un oriģinālākā.

Atgādināsim, ka iepriekšējā nedēļa bija veltīta ceļu tematikai. Par labāko šai tēmai veltīto reportāžu "Delfi Aculiecinieks" redaktori atzinuši "Kamēr vīrs guļ jeb atklāts 'blondīnes' stāsts par sievietēm pie stūres (no personiskās pieredzes).

Reportāžas autors, Reporter-Иж&Co, ieguvis iespēju bez maksas apmeklēt un pabeigt drošas un ekonomiskas braukšanas kursus "Drošas Braukšanas Skolā". Apsveicam!

Arī nākamās nedēļas reportāžu tēma tāda pati - droša, vai gluži pretēji, bīstama braukšana, ceļu satiksmes noteikumu ievērošana vai to pārkāpumi, bedres, nepareizas ceļu zīmes, jancīgas situācijas, un tamlīdzīgi. Balvā - drošas braukšanas kursu apmeklējums. Rezultātus apkoposim otrdienā, 4. martā.

Sūtiet foto un video uz aculiecinieks@delfi.lv vai arī sūtiet reportāžas caur nereģistrētiem autoriem paredzēto formu! Vai arī reģistrējieties un izmantojiet speciālo formu reģistrētajiem autoriem.

Smalkāk par noteikumiem, kā arī par to, kā darbojas jaunā reportāžu atalgošanas sistēma, lasi publikācijā 'Delfi Aculieciniekam' jauni noteikumi; sūti reportāžu un saņem balvas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!