Foto: DELFI Aculiecinieks
"Delfi Aculiecinieka" redakcija teju ikdienas saņem ceļu reportāžas par dažādiem nelaimes gadījumiem uz autoceļiem, vai arī video no sabiedriskajiem pasākumiem. Pēdējo nedēļu spilgtākos stāstus video formātā esam apkopojuši šajā publikācijā.

1. Video: Taksists ar līmlenti pielabo auto numurzīmes burtu

"Rīgā, Dzelzavas ielā novēroju taksometru, kam auto numurzīmē O burts ar līmlentes palīdzību bija pārtaisīts pa Q," informē aculiecinieks Aleksejs.

2. Video: Purvciemā avarē policijas auto

"Sestdien, ap plkst. , Rīgā, Dzelzavas un Stirnu ielu krustojumā notika sadursme starp Valsts policijas auto un 'VW Passat'," informē aculiecinieks Kristaps.

"Ceļu satiksmes negadījumā bija vainojama VW Passat vadītāja sieviete, kura nepalaida operatīvo transportlīdzekli ar sirēnām un ieslēgtam bākugunīm".

Video autors: Raivis.

3. Video: Militārā parāde 18. novembrī

'Delfi' Lasītājs Oļegs atsūtīja video no militārās parādes 18. novembrī.

4. Video: Dīvaini braucošs BMW pamāca citus autobraucējus


"Rīgā, braucot pa Rūpniecības ielu ieraudzīju aizdomīgi manevrējošu "BMW". Vai nu runāja pa telefonu, vai kā savādāk, bet noturēties savā joslā šoferis nevarēja. Tas vēl nebūtu nekas, ja vien nedaudz vēlāk, viņš nemestos aizrādīt citam autovadītājam, kā pareizi jāveic kreisais pagrieziens. Tracina šādi 'skolotāji' kas paši neievēro CSN, bet gatavi izkauties, ja kaut kas uz ceļa viņuprāt netiek darīts pareizi," norāda aculiecinieks Valters.

5. Smaga autoavārija Kurzemes prospektā

"Pirmdien, 17. novembrī, naktī ap plkst. Imantā Kurzemes prospektā notikusi kārtējā smaga sadursme. Šoreiz tas bijas taksis un 'Jaguar'. Abas automašīnas ir pilnībā sasistas," ziņo aculiecinieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!