Foto: DELFI Aculiecinieks
Otrdien, ap pulksten 10:00, Rīgā, Viestura prospektā, noticis ceļu satiksmes negadījums. Tajā iesaistīta Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) automašīna un vieglais auto "Nissan".

Abas automašīnas sadursmē nopietni bojātas. "Par cietušajiem informācijas nav, bet, spriežot pēc vairāku mediķu automašīnu atrašanās notikuma vietā, cietušajiem jābūt," secina notikuma aculiecinieks.

Kā portālu "Delfi" informē NMPD pārstāve Inga Vītola, avārijas brīdī mediķu brigāde bijusi ceļā uz izsaukumu. Negadījumā traumas guvis "ātrās palīdzības" šoferis un viena no mediķēm. Cietis arī sadursmē iesaistītās vieglās automašīnas vadītājs.

Cietusī mediķe – 32 gadus veca sieviete – guvusi krūškurvja traumu. Iespējams, viņai lauztas ribas, kā arī nevar izslēgt galvas traumu. Cietušais "ātrās palīdzības" mašīnas vadītājs ir 57 gadus vecs vīrietis, kurš guvis galvas, rokas un vēdera traumu. Trieciena brīdī viņš atsities pret stūri. Tā kā sadursme notikusi tieši automašīnas kreisajā pusē, tad šoferis cietis visnopietnāk. Vītola gan uzsver, ka traumas nav vērtējamas kā smagas.

Traumas guvis arī "Nissan" vadītājs – 62 gadus vecs vīrietis. Mediķiem ir aizdomas par smadzeņu satricinājumu, tāpat viņš sasitis arī krūškurvi. Viņš bijis piesprādzējies, nostrādājis arī gaisa spilvens.

Visi cietušie ir stabilā stāvoklī un pie samaņas. Viņi nogādāti Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā.

Uz izsaukumu, kurp devās avarējusī automašīna, nekavējoties nosūtīta cita brigāde.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!