Foto: DELFI aculiecinieks / DELFI / Latvijas armija / Publicitātes foto

Sociālajā vietnē "Facebook" nopublicētas fotogrāfijas, kurās redzams, kā nedēļas nogalē Rīgā, Pļavniekos ar ķieģeļu krāvumiem no abām pusēm nobloķēts kāds neatļautā vietā – uz trotuāra – novietots BMW markas automobilis. Aculiecinieki vēsta, ka auto īpašnieku šādi izāzējuši celtnieki.

BMW vadītāju nobloķēja jau piektdien. Kā vēsta aculiecinieki, lai arī brīvdienās celtniecības darbi turpinājušies pilnā sparā, tomēr paletes būvnieki novākt nesteidzās.

"Kamēr nebeigsies remonts, viņam nāksies vizināties ar autobusu," joko Pļavnieku iedzīvotāji, no kuriem daudzi atzīst, ka pie notikušā vainīgs pats auto īpašnieks. "Nav ko braukt tur, kur cilvēki staigā," raksta sociālā tīkla lietotāji.

Rīgas pašvaldības policija portālu "Delfi" informē, ka jau aizvadītajā piektdienā saņēmusi izsaukumu par uz ietves novietotu BMW automašīnu Rīgā, Zemes ielā. Automašīnas īpašniekam aiz vējstikla tika atstāts administratīvā pārkāpuma protokols un piemērots 30 eiro liels sods.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu – dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!