Pie portāla "Delfi" vērsies kāds lasītājs, kurš ir nemierā ar notiekošo Rīgā, Dzirnavu un Sadovņikova ielas krustojumā. "Visa gada garumā uz ielas vīrieši te tirgo mūžu nokalpojušas mantas un iedzer, savukārt Rīgas pašvaldības policija nespēj ar tiem tikt galā," vēsta lasītājs.

Lasītājs ziņo, ka vērsies Rīgas pašvaldības policijā (RPP), lai konkrētajā ielu stūrī ierīko videonovērošanas kameras, kas ļautu nelegālo tirdzniecību izskaust. Viņa priekšlikums gan neesot ticis ņemts vērā.

"Cerams, ka ar laiku izdosies sakārtot šo vietu, pārvēršot par normālu industriālu preču tirdzniecības centru. Neesmu manījis bezpajumtniekus pie būvmateriālu veikalu durvīm," vēsta lasītājs.

Rīgas pašvaldības policijā portālam "Delfi" norāda, ka Dzirnavu un Sadovņikova ielas krustojumā ik pa laikam konstatē pārkāpumus. Tirgotājiem, kas savas preces pārdod ārpus tirgus teritorijas, ir noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli. "Aculiecinieka minētā vieta iekļauta patrulēšanas maršrutā. Vasaras periodā tur nodrošinās pastāvīgu patruļu," informēja RPP pārstāvis Toms Sadovskis.

Rīgas domes sabiedrisko attiecību speciālists Uģis Vidauskis portālu "Delfi" informē, ka tuvākajā laikā pašvaldība aculiecinieka norādītajā vietā – ielas malā – oficiālas tirdzniecības vietas izveidot neplāno.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!