"Neskatoties uz to, ka Zolitūdes traģēdijas iemesls bijis konstrukcijā, tās sabrukšanu pastiprināja arī uz jumta notiekošie būvdarbi. Bet latvietim tā nav bijusi mācība," raksta lasītāja.

"Skrundas vidusskolā šobrīd norisinās remontdarbi, uz jumta lielos daudzumos novietoti remontam nepieciešamie materiāli. Jā, šobrīd ir skolēnu brīvlaiks, bet tas nenozīmē, ka tomēr neviena cita cilvēka dzīvības netiek apdraudētas. Ja arī šīs skolas konstrukcija neizturēs smagumu dēļ, latvietim būs jāpiedzīvo vēl viena nelaime? Ceru, ka nē. Ceru, ka šie celtnieki sapratīs un izdomās citu veidu, kā būvniecībai nepieciešamos materiālos izmantot.

Es gribu atgādināt ik vienam, ka no kļūdām jāmācās, tās nevajag atkārtot. Ceru, ka tad, kad Skrundas vidusskolas skolēni atgriezīsies skolā, ēkas jumts tiks atbrīvots no liekā smaguma".

Sūtiet savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!