Rīgā pie Stradiņa slimnīcas visas ielas garumā izveidojies pamatīgs sastrēgums, portālam "Delfi" pastāstīja video materiāla iesūtītāja Austra.

"Sastrēgumi Rīgā nebeidzas, daudzi izvēlas sev neierastākus maršrutus, un tāpēc sprūdis ir arī neierastās vietās,'' norādījusi lasītāja, piebilstot, ka pamatīgs sastrēgums izveidojies uz Liepājas ielas.

Saskaņā ar "Balticaps.eu" informāciju vislielākie sastrēgumi ceturtdienas vakarā izveidojušies uz Vairogu pārvada, Jūrmalas gatvē līdz Kurzemes prospektam, Zolitūdes ielā līdz Rostokas ielai, Miera ielā pie dzemdību nama (virzienā uz centru), kā arī Kārļa Ulmaņa gatves pievadā no Mūkusalas apļa.

Tāpat krietni ilgāk nekā ierasts nāksies braukt arī pār Vanšu tiltu virzienā uz centru.

Jau ziņots, ka ceturtdien un piektdien Rīgā notiek Austrumu partnerības samits, tādēļ galvaspilsētā ir noteikti ievērojami satiksmes ierobežojumi.

Rīgas Pašvaldības policija (RPP) aicinājusi  autovadītājus neizmantot kustībai Trijādības ielu, izņemot gadījumus, kad galamērķis atrodas tieši minētajā kvartālā, jo iela no Staraja Rusas ielas neesot caurbraucama, kā arī no Valguma ielas neesot iespējama izbraukšana uz Uzvaras bulvāri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!