Foto: Publicitātes foto
Ikviens interesents var izbaudīt 200 kvadrātmetru lielo slidotavu uz t/c Galleria Rīga" jumta. Slidotava ir atvērta katru dienu no plkst. 10:00 līdz 22:00.

Ja pirms tam par slidošanas maksu kalpoja kupons par pirkumu vismaz piecu latu vērtībā kādā no t/c "Galleria Riga" veikaliem vai restorāniem, tad šobrīd ziemas priekus var izbaudīt tikai par diviem latiem stundā.

Tirdzniecības centra 7. stāvā ir izvietota slidu noma un slidošanas laika reģistrācija. Ikviens "Galleria Riga" apmeklētājs var doties uz slidu nomas punktu un piereģistrēties uz noteiktu slidošanas laiku. Tiem apmeklētājiem, kuriem ir savas slidas, arī jāreģistrējas slidu nomas punktā 7.stāvā.

Apmeklētājiem, kuri izmantos t/c "Galleria Riga" slidas, ir jāsamaksā viens lats par nomu un ķīlā nomas punktā jāatstāj personību apliecinošs dokuments, piemēram, studenta apliecība, autovadītāja apliecība utml. Tos apmeklētājus, kuri vēlas slidot ar savām slidām, informējam, ka slidotavā nedrīkst izmantot daiļslidošanas slidas ar robiņiem.

Slidotavas darba grafiks ir sadalīts pa stundām, jo vienlaicīgi slidotavā var atrasties 30 cilvēki. Slidošanas laiks ir 45 minūtes, bet pārējās 15 minūtes paredzētas slidotavas tīrīšanai un slidu/ apavu nomaiņai. Apavu un mantu novietošanai ikviens apmeklētājs varēs izmantot slēdzamus skapīšus, kas atrodas uz t/c jumta.

Gaidot iespēju paslidot, ikvienam ir iespēja iepirkties kādā no 110 veikaliem vai baudīt maltīti kādā no septiņiem restorāniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!