Ķīpsalas izstāžu centrā paredzamas visdemokrātiskākās Jaungada svinības Rīgā un, iespējams, arī Latvijā. Spriežot pēc klubu un citu svinību vietu piedāvājumiem un samērojot tos ar rīkotāju – izstāžu sabiedrības BT 1 un TV 3 – iecerēto “Jaungads Bez Tabu” programmu, šīs svētku balles izmaksas apmeklētājiem būs gandrīz vai vislētākās.
Ķīpsalā vieta pie galdiņa ar visām uzkodām izmaksās tikai 14 latu, bet tiem, kas iecerējuši ballēties stāvzonā, ieejai vajadzēs 6 latus. Ķīpsalā koncertēs seši ansambļi – “Jumprava”, “Tumsa”, “Silvergruve”, “Labvēlīgais tips”, “Ufo & Co” un “Los Amigos”.

DELFI jau ziņoja, īsi pirms pusnakts lielās balvas tiks pasniegtas Baltijas TV3 kopprojekta, realitātes šova “Robinsoni” uzvarētājiem.

Uzstāsies vairākas deju grupas, līdz rītam kopā ar svinētājiem būs dīdžejs Gobziņš. Īpašus pārsteigumus sola TV3 programmas iemīļotās sadaļas “Dejas bez mentiem” un “Kaisles stundas”. Uz pasākumu var nākt kopā ar bērniem, jo viņiem būs atsevišķa rotaļu telpa. Gadu mijā Ķīpsalas viesus priecēs krāšņa uguņošana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!