Foto: Publicitātes foto
2018. gada 6. septembrī no 17 "Xiaomi" autorizētajā veikalā Tērbatas ielā 14, Rīgā, varēs nopirkt viedtālruni par 10 eiro!*

"Xiaomi" – visā pasaulē atzīts elektronikas zīmols. Uzņēmuma devīze: "Inovācijām jābūt pieejamām ikvienam". Lietotāji augsti novērtē "Xiaomi" produktus, pateicoties augstās kvalitātes un pieejamās cenas apvienojumam, ar ko tas izdevīgi atšķiras no citiem ražotājiem. Uzņēmuma sortiments ir plašs un iekļauj viedtālruņus ar savu programmatūru MIUI un "Android" (kopprojekts ar "Google"), valkājamu elektroniku, sadzīves tehniku, pārvietošanās līdzekļus, audio un video sīkrīkus utt. Iepazīties un iegūt iespēju iegādāties "Xiaomi" produkciju par īpašām cenām (viedtālrunis "Redmi 5A" – 10 eiro, viedtālrunis "Redmi5" – 25 eiro, "Powerbank" 5 000 mAh – 5 eiro), kā arī saņemt dāvanu, veicot pirkumu, var jau šajā ceturtdienā.

Aktuālo informāciju par veikala sortimenta paplašināšanu var uzzināt oficiālajā kopienā "Xiaomi" Latvia "Facebook".

Svarīgi atzīmēt, ka preču piegādes ir oficiālas, ierīces atbilst visām prasībām un normām, ir droši lietojamas, pieejama garantijas servisa apkope Baltijas valstīs. Kvalificēti konsultanti palīdzēs izvēlēties ierīci, kā arī veikt sākotnējo iestatīšanu pēc pirkuma veikšanas.

Veikala atvēršanu realizē uzņēmums "RDC Group" – "Xiaomi" preču zīmes pārstāvis Krievijas Federācijā, NVS valstīs un Eiropā – tirdzniecības struktūrvienības "Smart Orange" SIA personā. "RDC Group" dibināts 2007. gadā un iekļauj daudzus meitasuzņēmumus no dažādām biznesa sfērām, tostarp digitālo ierīču un aksesuāru, patēriņa preču ražošanas un izplatīšanas, kā arī investīciju jomā nekustamajā īpašumā Ķīnā. Uzņēmums darbojas Ziemeļamerikā un Latīņamerikā, Eiropā, Krievijas Federācijā un NVS valstīs, Tuvajos Austrumos, Āfrikā un Āzijas un Klusā okeāna reģiona valstīs. "RDC grupas" galvenā mītne atrodas Honkongā, bet izstrādes un pētījumu nodaļa – globālajā ražošanas centrā Šeņčžen, Ķīnā.

*Īpašās cenas ir spēkā tikai "Xiaomi" oficiālajā veikalā svinīgās atklāšanas dienā 2018. gada 6. septembrī no pulksten 17 līdz veikala slēgšanai.

Preču un dāvanu skaits ir ierobežots. Vairāk par akciju var uzzināt pie pārdevējiem-konsultantiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!