Foto: Publicitātes foto
Eiropas tirgum paredzēto jaunās paaudzes "Ford Mustang" modeļa kvotu interesenti izķēruši 30 sekundēs no realizācijas sākuma brīža. Pasūtinājumu pieņemšanu autoražotājs uzsāka savā interneta oficiālajā mājaslapā 24. maijā.

Tās pašas dienas vakarā "Ford" bija saņēmis 9 300 interesentu pieprasījumu, tomēr pasūtinājumu noformēt varēja tikai 500 cilvēku – tieši tik jauno "Mustang" automobiļu Eiropas tirgum piešķīris autoražotājs. Tuvākās nedēļas laikā "Ford" sazināsies ar tiem veiksminiekiem, kuri iegūs tiesības pasūtināt šo kāroto spēkratu.

Starp pirmajiem 500 šī modeļa pircējiem ir pārstāvji no pavisam 20 Eiropas valstīm. Katrs no viņiem saņems ielūgumu apmeklēt sev tuvāko "Ford" dīlera centru, kur gada beigās varēs vienoties par sava "Mustang" individuālo konfigurāciju. Tomēr pašu spēkratu pircējs saņems tikai nākamā gada sākumā.

Šie Eiropas tirgum paredzētās pirmās partijas "Ford Mustang" tika piedāvāti kupejas un kabrioleta versijā ar sudraba toņa virsbūves krāsojumu. Eiropiešu izvēlei ir kāds no diviem motoriem – 2,3 litru "EcoBoost" turbopūtes agregāts ar 309 ZS (407 Nm) un pieclitru V8 dzinējs ar 426 ZS (529 Nm).

Jau standartā Eiropas tirgum paredzētais "Ford Mustang" būs aprīkots ar jauno multimediju un navigācijas sistēmu "Sync 2". Par papildus samaksu būs pieejami priekšējie sēdekļi ar apsildes un ventilācijas funkciju, hromēti dekoratīvie apdares elementi un 19 collu riteņi.

Jaunais "Ford Mustang" tika prezentēts pagājušā gada nogalē. Pirmo reizi šī sportiskā modeļa vēsturē tas oficiāli būs pieejams arī Eiropas tirgū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!