Foto: Publicitātes foto
Jaunais "Peugeot 508", kas nupat tika demonstrēts Parīzes autošovā, jau no šīs nedēļas oficiāli ir pieejams Latvijas autosalonos. Modeļa bāzes cenas būs pat zemākas nekā priekštečiem un sāksies no 18 950 eiro.

Savukārt universāļa "Peugeot 508 SW" cena būs no 19 950 eiro. Modeļu izvēli papildinās sportiskā "508 RXH" versija ar apvidus automobiļa veiktspēju, kas blakus agrākajam četru riteņu piedziņas hibrīdam tagad būs pieejams arī priekšējās piedziņas izpildījumā ar divlitru 180 ZS "BlueHDi" dīzeļdzinēju, kas sajūgts ar sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Vizuāli jaunā "Peugeot 508" ārējais izskats tagad padarīts vizuāli jaudīgāks un elegantāks. Modernizēta arī automobiļa priekšējā un aizmugures daļa. Aprīkojuma klāsts papildināts ar bezatslēgas iedarbināšanas sistēmu, Full-LED priekšējiem lukturiem, atpakaļgaitas kameru, stāvvietas sensoru, četru zonu klimata iekārtu un sānu neredzamās zonas brīdinājuma sistēmu.

Paplašināta arī "508" dzinēju izvēle: jaunie benzīna un dīzeļdzinēji ar manuālajām un automātiskajām pārnesumkārbām atbilst "Euro 6" ekoloģiskajām normām, jaudas ziņā iespējamas variācijas no 115 līdz 204 zirgspēkiem, ar ražotāja norādīto vidējo degvielas patēriņu, sākot no 4 l / 100 km.

Speciālā "Business" komplektācijas līmenī standarta aprīkojums papildināts ar automātisko klimata iekārtu, pastāvīga ātruma uzturēšanas sistēmu, 17" lietajiem diskiem, hromētām sānu logu līstēm un īpaši efektīgajiem Full-LED priekšējiem lukturiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!