Foto: DELFI Aculiecinieks

Otrdien, 16. janvārī, Krāslavas tehniskās apskates stacijā notika misēklis – ikgadējā transportlīdzekļu tehniskās apskates laikā hidrauliskajam pacēlājam nolaidusies viena no pusēm, kā rezultātā tobrīd inspicētais automobilis sagāzies uz sāniem.

Ceļu satiksmes drošības direkcijā portālam "Delfi" skaidro, ka incidents noticis tehnisku iemeslu dēļ, rodoties problēmām ar pacēlāju. Negadījumus noticis brīdī, kad automobilis jau bija pārbaudīts un laists lejā no pacēlāja, kuram šajā gadījumā nostrādāja tikai viena no pusēm.

Par laimi, automobilis uz sāniem neapgāzās, kā arī neviens cilvēks necieta. Tomēr, ja gadījumā transportlīdzeklim būtu nodarīti kādi bojājumi, tie tiktu laboti ar civiltiesiskās apdrošināšanas polises starpniecību, jo tehniskās apskates inspektoru atbildība ir apdrošināta.

Misēklī iesaistītais "Toyota" automobilis tehnisko apskati sekmīgi neizgāja, tam pirms incidenta inspektors priekšējā vējstiklā konstatēja bojājumu, kas ir lielāks par prasībās noteikto. Automobiļa īpašniekam defekts jānovērš mēneša laikā un atkal jādodas uz tehnisko apskati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!