Japāņu sportiskā kupeja "Nissan 370Z" ieguvusi Lielākā prieka titulu Japānas Gada auto 2010 konkursa ietvaros. Jāatzīmē, ka šī ir jau otrā reize, kad "Nissan Z" sērijas automobilis iegūst lielākā prieka sniedzēja apbalvojumu šajā konkursā, pirmo reizi šo titulu "Nissan" saņēma 2003.gadā.

Tāpat jāatzīmē, ka šogad "Nissan Fairlady Z" sērijas modelis svin 40 gadu jubileju kopš savas debijas. Lai atzīmētu šo gadskārtu, "Nissan" izstrādājis ierobežotās sērijas "Nissan 370Z" modifikāciju, kas būs pieejama tikai Japānas tirgū vienu gadu kopš tās tirdzniecības uzsākšanas.

"40th Anniversary Edition" sērijas spēkrati no standarta "Nissan 370Z" kupejas atšķirsies ar dabīgas ādas salonu, 19 collu riteņu diskiem, sarkanām bremžu skavām (suportiem), kā arī "40th Anniversary" uzrakstiem dažādās vietās interjerā.

Tehniskā ziņā kupeja paliks bez izmaiņām. "Nissan 370Z" aprīkots ar 3,7-litru sešcilindru benzīna dzinēju, kas attīsta 330 zirgspēku jaudu un 366 Nm griezes momentu. No vietas līdz 100 km/h kupeja paātrinās 5,3 sekundēs un spēj sasniegt 250 km/h maksimālo braukšanas ātrumu.

Jubilejas "Nissan 370Z" Japānā maksās 4,5 miljonus jenu jeb aptuveni 23 tūkstošus latu.

Apskati lietotu "Nissan" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!