Krievijas kompānija "Marussia Motors" izstrādājusi savu jaunāko modeli – septiņvietīgu apvidus automobili "Marussia F2". Automobilis būs pieejams kā civilajā, tā arī kādu valsts struktūru vajadzībām nepieciešamā speciālā modifikācijā.

Krievu septiņvietīgā apvidus automobiļa dizains ieturēts ar jau pazīstamā "Marussia" superauto iezīmēm, īpaši virsbūves priekšdaļā, savukārt tā aizmugurējās sānu durvis ir atbīdāmas.

Pagaidām "Marussia Motors" neatklāj detalizētāku informāciju par šo apvidus automobili. Zināms, ka tam ir vinča un transmisija ar pazeminātajiem pārnesumiem. Savukārt salonā ir kompleksa multimediju sistēma ar navigācijas sistēmu.

Atgādināsim, ka šis ražotājs pērnā gada rudenī Frankfurtes autoizstādē prezentēja savu superauto "Marussia B2", bet tā versija ar "B1" virsbūvi tika prezentēta vēl 2008.gada beigās. Šie automobiļi aprīkoti ar 3,6-litru sešcilindru "Cosworth" dzinēju, kas atkarībā no versijas attīsta 245 līdz 420 zirgspēku.

Piedāvājam noskatīties video ar "Marussia" superauto. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!