Foto: Publicitātes foto

Kompānija "Volkswagen" (VW) publicējusi jaunus attēlus ar septītās paaudzes "Golf" modeļa sportisko versiju "GTD", kas aprīkota ar dīzeļdzinēju.

Priekšpiedziņas hečbeks aprīkots ar divlitru dīzeļdzinēju, kas attīsta 184 zirgspēku jaudu un 380 ņūtonmetru griezes momentu (pieejams diapazonā no 1750 līdz 3250 apgr./min). Motors salīdzinājumā ar priekšteci ir uzlabots – tam ir citādi virzuļi, vārsti un samazināta kompresijas pakāpe. Transmisija – sešpakāpju mehāniskā vai "DSG" sekvenciālā.

"VW Golf GTD" no vietas līdz 100 km/h paātrinās 7,5 sekundēs – par sešām desmitdaļām ātrāk nekā iepriekšējās paaudzes analoģiskā modifikācija. Automobiļa maksimālais braukšanas ātrums sasniedz 230 km/h. Vidējais degvielas patēriņš ir 4,2 litri dīzeļa uz 100 km (par nepilnu litru mazāk nekā sestās paaudzes "GTD"), bet CO2 izmešu daudzums izplūdē – 109 g/km.

No standarta "Golf" sportiskā "GTD" modifikācija vēl atšķiras ar agresīvāka veidola virsbūves aerodinamisko elementu komplektu, pazeminātu balstiekārta un oriģināla dizaina 17 collu riteņu diskiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!