Kompānija "Opel" parādījusi jaunā "Corsa" modeļa versiju ar sportisko pakotni "OPC Line". Izvēloties šo opciju, mazais automobilis ar dažādiem elementiem tiks padarīts vizuāli agresīvāks.

"OPC Line" virsbūves aerodinamisko elementu komplektā ir uzlikas priekšējam un aizmugurējam buferim, kā arī sliekšņiem. Tāpat daži hromētie eksterjera elementi tiek aizstāti ar melni matētiem, bet izplūdes sistēmai tiek uzmaukts lielāks hromētais uzgalis.

Jaunā "Opel Corsa" sportiskās pakotnes ietvaros interjerā tiek uzstādīts citāda dizaina stūresrats, pārnesumkārbas vadības sviras uzgalis un alumīnija uzlikas pedāļiem.

"OPC Line" pakotne būs pieejama jebkurai "Opel Corsa" standarta versijai ar benzīna vai dīzeļa motoru un jaudu no 70 līdz 115 zirgspēkiem. Transmisijas atkarībā no versijas – piecu vai sešu pakāpju manuālā, vai sešpakāpju automātiskā.

Savukārt "Opel Corsa" sportiskā "OPC" modifikācijai, kurai būs arī sportiskāki tehniskie risinājumi, gaidāma vēlāk. Pēc provizoriskas informācijas, tā tiks komplektēta ar 1,6 litru turbopūtes motoru, kas attīsta 200 zirgspēku jaudu. Šāds dzinējs jau tiek uzstādīts kabrioletā "Cascada" un trīsdurvju hečbekā "Astra GTC".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!