Brazīlietim Felipem Massam, kurš nākamajā sezonā "Ferrari" vienībā aizvietos Rubensu Barikello, varētu 'spīdēt' daudzu gadu līgums par pamatsastāva pilota vietu Maranello komandā gadījumā, ja viņš 2006. gadā uzrādīs pietiekami labus rezultātus. "Ferrari" tehniskais direktors Ross Brauns neizslēdz iespēju, ka nākotnē komanda strādās uz Massu, kā tā šobrīd strādā uz Šūmaheru.
"Esmu ļoti apmierināts ar mūsu pilotu izvēli," paziņoja Brauns. "Tagad viss ir atkarīgs no viņa nākamās sezonas snieguma - tas arī noteikts vai Massam ir gaidāma ilga nākotne "Ferrari" vai nē. Ja viņš nostartēs labi, esmu pārliecināts, ka viņš paliks komandā ilgu laiku."

"Viņš noteikti ir talantīgs," turpināja Brauns. "Nākamgad mēs noskaidrosim, kā viņš ir progresējis kopš laika, kad viņš bija mūsu testu pilots. Nenoliegšu, ka jau toreiz viņš bija ātrs, tomēr tagad viņš būs guvis arī pieredzi."

Atgādinām, ka Felipes Massas menedžeris ir Nikolas Tods - "Ferrari" komandas vadītājs Žana Toda dēls.

Jau šonedēļ Massam Moncas trasē ir paredzēti testi "Ferrari" un "Sauber" komandas sastāvā. Šajā sakarā "Michelin" kompānija, kas apgādā "Sauber" vienību ir paziņojusi, ka neatklās brazīlietim jaunākos atklājumus riepu jomā, jo nākamajā sezonā Massa pievienojas sāncenšu "Bridgestone" nometnei. Massa "Sauber" testos netiks pieaicināts uz riepu testiem, bet tā vietā izmēģinās jauninājumus elektronikā un aerodinamikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!