Foto: Publicitātes foto
Aizvadītajā nedēļas nogalē, 30.aprīlī un 1.maijā, Nīderlandē norisinājās trešais šī gada Eiropas čempionāta posms motokrosā kvadracikliem. Savu pārākumu sacensībās kārtējo reizi pierādīja pērnā gada čempions, latvietis Edgars Meņģelis, kāpjot uz goda pjedestāla pirmā pakāpiena, informēja Latvijas Motosporta federācija.

Edgara Meņģeļa uzvara posmā nenāca bez cīņas – pirmajā braucienā sportists piekāpās mājiniekam Maikam van Grinsvenam un Igaunijas sportistam Kevinam Sāram, finišējot 3.vietā. Taču otrajā braucienā Edgars no starta barjeras līdz pat finiša līnijai bija nepārspējams, uzvarot gan braucienā, gan posma kopvērtējumā.

"Nīderlandē aizvadītas lieliskas sacensības. Pēc ne tik veiksmīga pirmā brauciena finišēju 3.vietā, bet otro braucienu uzsāku ar "Holeshot" un izcīnīju brauciena un kopvērtējuma uzvaru. Protams, liels paldies komandai un atbalstītājiem," pēc sacensībām savos sociālajos tīklos atklāja Meņģelis.

Sacensībās labu sniegumu uzrādīja arī Igaunijas sportists un "Motokruīza" pārstāvis, iepriekš minētais Sārs, posma kopvērtējumā izcīnot trešo vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!