Foto: Sadursme.lv

Trešdienas vakarā, 21. martā, ap pulksten astoņiem Brīvības un Pērnavas ielas krustojumā notika ceļu satiksmes negadījums – ar ieslēgtām bākugunīm braucošs Valsts policijas patruļauto "Škoda" ietriecās "Bolt" kurjera automobiļa "Renault" sānos.

Pašreizējā informācija liecina, ka policijas mašīnai bija ieslēgta skaņas un gaismas signalizācija, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Negadījumā cietis viens cilvēks – no "Renault" automobiļa –, kurš ar vieglām traumām nogādāts ārstniecības iestādē, portāls "Delfi" noskaidroja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Kā redzams videonovērošanas kameras ierakstā, Brīvības un Senču ielas krustojumā policijas automobilis iebrauc acīmredzami lielā ātrumā, īpaši nepiebremzējot un nepārliecinoties, vai citi ceļu satiksmes dalībnieki tam dod ceļu. Interesanti, ka video redzams, ka tobrīd krustojumā automobiļi ir apstājušies gan Brīvības, gan Senču ielā (no kuras ir vērsta videonovērošanas kamera).

Krustojumā pa Brīvības ielu braucošais policijas auto ietriecās no Pērnavas ielas izbraukušajā automobilī, kas pēc trieciena griezās ap savu asi kā vilciņš un aiz inerces aizlidoja tālāk pa Brīvības ielu, kur ietriecās ielas malā novietotajā "Mercedes-Benz" G-klases apvidniekā.

Foto: Sadursme.lv

Kā redzams video, negadījuma vietā strādāja mediķi, kuri bija atvēruši avarējušā automobiļa pasažiera puses durvis un blakus nolikuši no salona izņemto "Bolt Food" ēdienu piegādes somu, kas, visticamāk, bijusi automobiļa vadītājam – "Bolt" kurjeram.

Negadījuma apstākļi tiks skaidroti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!