Foto: DELFI Aculiecinieks
Lūk, ko mums raksta aculiecinieks Grigorijs. Šajā situācijā - arī cietušais.

Foto galerija

Sestdien darba darīšanās braucot uz Plakanciemu ievēroju, ka lielākie ceļi ir notīrīti un nokaisīti, bet, nogriežoties uz mazākas nozīmes ceļiem, nācās pārliecināties, ka ceļš auto braucējiem var būt bīstams. Lai gan ātrums nebija liels - 20-30 km/st., mūsu auto noslīdēja no trases. Bija visas iespējas apgāzties, taču to nepieļāva ceļmalas krūmi.

Daudzi nogriežoties no ceļa cer, ka nu vairs viņus neviens policists neapturēs un atsprādzē drošības jostas. To nevajadzētu darīt. Tas ir risks. Ne vienmēr ceļmalas grāvjos aug krūmi, kas var pasargāt mašīnu no apgāšanās.

Mūsu negadījums notika 12.00. Visi centieni izvilkt auto beidzās neveiksmīgi, pat netālu atrastais traktors to nevarēja izdarīt. Tikai ap 15.00 palīdzība ieradās no Rīgas. Ceļš tika nokaisīts ar smiltīm un auto atkal atradās uz ceļa. Tas gandrīz nebija cietis. Bet mums vienkārši paveicās.

Ja arī jums ir aktuāli un saistoši foto, video materiāli vai arī jums ir viedoklis par sabiedrībā aktuāliem notikumiem, rakstiet 'DELFI Aculieciniekam' un sūtiet aculiecinieks@delfi.lv vai izmantojot satura iesūtīšanas formu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!