Foto: DELFI Aculiecinieks
"Tas notika pirms nedēļas. Es braucu no Salacgrīvas ar ātrumu robežās no 95 līdz 105 kilometriem stundā, atkarībā no satiksmes, bet ne ātrāk. Pēkšņi manu uzmanību pievērsa automobilis, kas izbrauca no degvielas uzpildes stacijas "Statoil"," raksta aculieciniece Svetlana.

"Tā bija trafarēta Lietuvas policijas automašīna. Tā kustējās ātrāk par 110 kilometriem stundā.

Tomēr pēc brīža 'spēlē' iesaistījās netrafatrēta "Subaru" markas automašīna - Latvijas policija, kura ar iedegtām bākugunīm apdzina transportlīdzekļu plūsmu, lai ātrāk sasniegtu Lietuvas policijas automašīnu. Laikam lietuviešiem bija jāatgādina, ka viņi nav savās mājās, bet gan ieradušies ciemos un Ceļu satiksmes noteikumus pārkāpt neklājas nevienam."

Redakcija aicina piedalīties portāla "Delfi", "Drošas braukšanas skolas" (DBS) un lielākā GPS un videoreģistratoru izplatītāja Baltijā www.gpspro.lv kopīgi rīkotajā "Ceļu reportiera" jaunajā sezonā. Labāko reportāžu autori īpašumā iegūs vērtīgas balvas no DBS un videoreģistratorus SMART 2680! Vairāk informācijas par projektu: 'Ceļu reportieris' uzsāk jaunu - drošas braukšanas - sezonu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!