Foto: Publicitātes foto

"Mercedes-Benz" pašlaik notiekošajā Pekinas autoizstādē prezentējis konceptuālu apvidus automobili "Coupe SUV", kas sērijveida versijā tirgū konkurētu ar "BMW X6" modeli.

"Mercedes-Benz Concept Coupe SUV" kopgarums ir 4 935 milimetri, kas ir par 58 mm vairāk nekā "BMW X6" modelim. Prototipam ir 22 collu riteņu diski, diožu lukturi un izgaismoti sliekšņi.

Apvidus automobiļa konceptam ir adaptīvā balstiekārta un virsbūvju sānsveru novēršanas elektroniskā sistēma "Active Curve System", kas debitēja S-klases limuzīnā.

"Mercedes-Benz Concept Coupe SUV" aprīkots ar 333 zirgspēku jaudīgu biturbo sešcilindru trīs litru benzīna motoru, kā griezes moments sasniedz 480 ņūtonmetru. Motors sajūgts ar deviņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. Automobiļa dinamiskos raksturlielumus autoražotājs pagaidām neatklāj.

Gaidāms, ka sērijveida ražošanā šis prototips nonāks 2015. gadā kā "MLC" modelis. Pēc provizoriskas informācijas, tas būs izgatavots uz "ML" apvidus automobiļa bāzes, kā arī iegūs sportisko modifikāciju "AMG".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!