Internetā publicēti pirmie attēli ar atjaunināto „KIA Rio” sedanu, kas Dienvidkorejas tirgū tiek piedāvāts ar „KIA Pride” nosaukumu un ir viens no pieciem šīs markas vispārdotākajiem modeļiem pasaulē.
Kā redzams attēlos, atjauninātais modelis iegūs citādu priekšējo buferi ar lielāku gaisa tvērēju un paralelograma formas miglas lukturus līdzšinējo apaļo vietā. Savukārt radiatora dekoratīvais režģis būs ieturēts „KIA Soul” modeļa stilā. Spēkrata salonā būs jauna centrālā konsole un mērinstrumentu panelis, citāda dizaina stūresrats un audio sistēma ar iespēju pieslēgt citas „Bluetooth” saskarnes ierīces.


Vai būs kādas izmaiņas arī „KIA Rio” tehniskajos risinājumus, pagaidām netiek atklāts. Jāatzīmē, ka pašreizējā versijā sedans Eiropā tiek piedāvāts ar divu veidu benzīnu dzinējiem – 1,4- un 1,6-litru ar attiecīgi 97 un 112 zirgspēku jaudu. Tāpat pieejams 1,5-litru dīzeļmotors ar 110 ZS un 4,7 litru vidējo patēriņu.

Atjauninātais „KIA Rio” tirdzniecībā Dienvidkorejā nonāks jau augustā, bet ASV debitēs šāgada beigās vai nākamā gada sākumā. Kad jaunais modelis gaidāms citu valstu tirgos, pagaidām informācijas nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!