Foto: Publicitātes foto
Oktobra sākumā Parīzes autoizstādē prezentētais jaunais "Opel Corsa" vēl nav nonācis pie markas izplatītājiem, tomēr autoražotājs atklāj, ka jau ir saņēmis 30 tūkstoš pasūtinājumu šim modelim Eiropā.

30 tūkstoš pasūtinājumu saņemti kopš augusta, kad autoražotājs uzsāka iegādes pieteikumu pieņemšanu. Plānots, ka pirmie klienti savus jaunos "Opel Corsa" automobiļus saņems vēl līdz šāgada beigām.

Sākotnēji jauno "Opel Corsa" varēja pasūtināt tikai Vācijā, bet šobrīd tas tirdzniecībā ir praktiski visās lielākajās Eiropas valstīs. Pie markas izplatītājiem šis modelis nonāks gada beigās, bet mazāku valstu tirgos – 2015. gada janvārī.

"Jaunais "Corsa" modelis startējis ļoti veiksmīgi. Kaut arī klienti šo automobili nevar nedz apskatīt klātienē, nedz izmēģināt to, esam saņēmuši jau neskaitāmus pasūtinājumus. Tas nozīmē, ka esam pārliecinājuši viņus ar dizainu, tehnoloģijām un cenu," komentē "Opel" viceprezidents Peters Kristians.

Autoražotājs plāno, ka jaunā "Corsa" palīdzēs ievērojami palielināt "Opel" tirgus daļu Eiropā tuvāko piecu gadu laikā. Kompānija noarāda, ka jaunais modelis ir populārs ne tikai Vācijā, bet arī tādos būtiskos auto tirgos kā Lielbritānija un Francija.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!