Pēc Mihaela Šūmahera ļoti neveiksmīgās sacīkstes Stambulas jaunajā trasē un neapmierinošās sezonas kopumā ir parādījušās baumas, ka septiņkārtējais pasaules čempions varētu pamest "Ferrari" vienību. Iespējams šīm baumām nevajadzētu pievērst lielu uzmanību, tomēr vācu avīze "Bild" ir atradusi faktus, kas baumas padara ticamākas.
Mihaels Šūmahers gan pēc posma Ungārijā, gan pēc neveiksmīgās sacīkstes Turcijā devās uz Bernija Eklstona 'motormāju', kur tikās ar "Mercedes-Benz" sporta šefu Norbertu Haugu.

"Tā ir taisnība, mēs satikāmies," atzinās Haugs vācu avīzei. "Taču mēs runājām par Formula 1 nākotni. Manuprāt ir maz ticams, ka Mihaels varētu pamest "Ferrari" komandu."

"Bild" savā publikācijā apgalvo, ka arī Šūmahera menedžeris Villijs Vēbers pagaidām ir 'iesaldējis' sarunas ar "Ferrari" par līguma pagarināšanu pēc 2006. gada sezonas. Nevar aizmirst, ka pirms F1 karjeras Šūmahers bija cieši saistīts ar "Mercedes-Benz" koncernu un savulaik startēja 'World Endurance Championship' sacīkstēs "Sauber-Mercedes" sastāvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!