Foto: Publicitātes foto

Baltijas čempionātā ūdens motosportā pirmās vietas izcīnīja Mārtiņš Bergholcs S-550 klasē, Lotārs Millers FR-1000 klasē, Māris Vasiļevskis RN-2000 klasē un Uvis Slakteris F-2 klasē, portālu "Delfi" informēja Latvijas Ūdens motosporta federācijā.

Otro vietu izcīnīja Nikita Lijcs F4S klasē, Jānis Kuķalks FR-1000 un  Guntis Lauss RN-2000 klasēs. Zigfrīds Bitainis izcīnīja trešo vietu O-500, R.Spats S-550,  I.Milere FR- 1000 un  Normunds Sniķers RN-2000 klasē.

 „Man ir prieks, ka Latvijas ūdens motosportisti bija ne tikai plaši plaši pārstāvēti gandrīz visās laivu klasēs, bet gandrīz visās laivu klasēs, kurās startēja, stāvēja arī uz goda pjedestāla. Tas liecina par Latvijas sportistu izcilajām zināšanām, prasmēm un  milzīgām darba spējām. Īpašs prieks ir par M.Bergholca uzvaru, kur viņš vēlreiz apliecināja, ka ir stabili stiprāks par saviem Eiropas un Baltijas konkurentiem. Par izciliem Milleru dinastijas sasniegumiem, jo L.Millers startēja kopā ar meitu Ievu, kura pirmoz reizi piedaloties sacensībās spēja izcīnīt trešo vietu", teica federācijas prezidents Atis Slakteris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!