Foto: OlsbergsMSE

Latvijas rallijkrosa pilots Reinis Nitišs nākamsezon vairs nepārstāvēs "Olsbergs MSE" rallijkrosa komandu, liecina sportista ieraksti sociālajos tīklos.

"Esmu gatavs spert nākamo soli savā sacīkšu braucēja karjerā, tādēļ vēlos pateikties ‪"Olsbergs MSE‬" komandai. Jūs palīdzējāt man ienākt pasaules čempionātā un mums kopā ir bijuši neskaitāmi lieliski mirkļi, kurus es nekad neaizmirsīšu. It īpaši uzvaru Norvēģijā. Šos divus gadus biju komandā, kas zina kā sasniegt labu rezultātu un smagi strādā, lai to izdarītu. Paldies jums un tiekamies jau pavisam drīz. P.S. Vairāk jaunumi gaidāmi jau drīzumā." teikts Reiņa Nitiša oficiālajā kontā sociālajā vietnē "Facebook".

Kā zināms, 2013. gadā Reinis Nitišs kļuva par Eiropas čempionu "Super 1600" klasē un piesaistīja sev vadošo rallijkrosa komandu uzmanību. Pirmajā pasaules rallijkrosa čempionātā ("World RX") viņš startēja prestižākajā - "Supercar" - klasē "Olsbergs MSE" komandas sastāvā un kļuva par čempionāta vēsturē pirmo medaļnieku - 2014. gada sezonu Nitišs noslēdza ar bronzas medaļu.

Arī pērn jaunais jēkabpilietis turpināja sadarbību ar "Olsbergs MSE" komandu, taču šoreiz rezultāti pasaules čempionātā bija pieticīgāki - pasaules čempionāta sezonu Reinis noslēdza kopvērtējuma septītajā vietā.

Pēc 2015. gada sezonas noslēguma Nitišs neslēpa, ka veic pārrunas ar vairākām komandām par startu 2016. gada pasaules čempionātā.

Kā ziņojām, arī Nitiša komandas biedrs "Olsbergs MSE" vienībā, norvēģis Andreass Bakerūds šosezon startēs citur - viņš pievienojies jaunizveidotajai pazīstamā amerikāņu pilota Kena Bloka komandai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!