Foto: Publicitātes foto
Nākamajā sestdienā, 20. septembrī, sporta kompleksā "333" biedrība "Streetfighters.lv" rīko piecu gadu jubilejas pasākumu ar motosacensībām un izklaides braucieniem visas dienas garumā. Sacensībām starts tiks dots pulksten 11:30. Savukārt plkst. 20 klubā "Nice Place" notiks "Durka Racing" sezonas apbalvošana un "Streetfighters.lv" jubilejas balle.

Biedrība "Streetfighters.lv" debitēja šāgada jūlijā ar pasākumu "Streetfighters.lv motodiena", kurā "333" kartodromā visas dienas garumā skatītājus priecēja aizraujošas sacensības un izklaides braucieni.

Arī šoreiz pasākuma organizatori padomājuši par motomīļiem ar dažādām interesēm un motocikliem. Skatītājus priecēs gan aizrautīgas cīņas trasē, gan iespēja apskatīt visdažādākos motociklus, gan "SuperSport" disciplīnas skatāmākais posms ar tramplīnu.

Dalībniekiem būs iespēja piedalīties jebkurā no pasākuma disciplīnām. Izklaides brauciens būs interesants jaunajiem braucējiem un tiem, kas vēl nav izjutuši moto sacensību garu, bet vēlas uzzināt, kas tas ir – sacensības. Šī ir visdemokrātiskākā disciplīna, kurā var piedalīties jebkurš motocikla īpašnieks. Starts iespējams tikai pēc āķīga uzdevuma izpildīšanas.

Dāmu brauciens ir Latvijā pilnīgi jauna, izklaidējoša disciplīna tikai daiļā dzimuma pārstāvēm, kas sastāv no sievišķīga uzdevuma izpildīšanas un brauciena pa trasi ar asfalta segumu. Dāmu brauciens debitēja šī gada 1. maijā, pulcējot 10 drosmīgas dāmas, nodrošinot dalībniecēm un skatītājiem spraigu cīņu.

"Streetfighters.lv" moto dienā dāmas atkal bija uz starta, tādējādi pierādot, ka motocikli interesē visiem. Šī ir iespēja sievietēm uzlabot savas moto braukšanas iemaņas, lai tās veiksmīgi pielietotu ikdienas vajadzībām un vienkārši pavadītu neaizmirstamu pēcpusdienu jautrā gaisotnē.

Arī "SuperSport" ir pilnīgi jauna azartiska disciplīna Latvijā, kas debitēja šāgada 1.maijā. Tās koncepcija radīta, balstoties uz ikdienas situācijām, kurās jebkuram motociklistam agri vai vēlu ir jāsaskaras ar braukšanu ne tikai pa asfaltu, bet arī granti, bruģi u.tml. Segumiem.

"SuperSport" sacensības atšķiras no citām ar to, ka galveno lomu spēlē nevis izvēlētā tehnika, bet paša motobraucēja prasmes savaldīt savu spēkratu uz mainīgā trases seguma. Motodienā skatītājus patīkami pārsteidza organizatoru sagatavotais tramplīns, kurš bija pa spēkam visiem ielas motociklu vadītajiem.

"Durka Racing GP" disciplīna ir jau pieredzējušiem braucējiem, kuri ir piedalījušies citās motosacensībās un kuriem ir motosacensību licence. Skatītājiem būs iespēja vērot sportistu cīņu par kausiem, un iespēja just līdzi saviem favorītiem, jo dalībnieku uzvārdi amatieru motošosejas cienītāju aprindās komentārus neprasa.

Čoperu sacensībās braucēji piedalās ar trasei neraksturīgiem un nepiemērotiem motocikliem – čoperiem. Spraiga cīņa un kompromisa meklējumi starp moto jaudu un braukšanas prasmi. Motociklu dzinēju tilpumam šajā kategorijā jābūt no 600cm3 līdz 1800 cm3.

Moto divkauju turnīrs – divi braucēji, viens aplis – uzvarētājs dodas tālāk, līdz kārtējā izslēgšanas braucienā tiks noskaidrots visātrākais. Disciplīna debitēja motodienā un cīņas bija ļoti spraigas.

Ieeja pasākumā pret divu eiro ziedojumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!