Tikai trīs mēnešus pēc "Lexus LF-A" superauto oficiālās prezentācijas Japānas iedzīvotāji izpirkuši visu šo automobiļu partiju, kas bija paredzēta vietējam tirgum – 165 eksemplārus. Japānā "Lexus LF-A" maksā 37,5 miljonus jenu (200 tūkstoš latu), bet kopumā plānots izgatavot tikai 500 "Lexus LF-A" spēkratu.

Savukārt atsevišķos citu valstu tirgos, piemēram, ASV, "Lexus LF-A" superauto sākotnēji būs nevis nopērkams, bet gan iznomājams. Pircējiem tiks piedāvāts noformēt nomas līgumu termiņam līdz diviem gadiem, bet automobili iegādāties varēs tikai tā beigās. Japāņu autoražotājs cer, ka tādējādi varēs izvairīties no tiem, kuri šo ierobežotās sērijas automobili nevis izmantos paši, bet ņemot vērā lielo pieprasījumu, uzreiz pārdos tālāk par augstāku cenu.

Atgādināsim, ka "Lexus LF-A" aprīkots ar 560 zirgspēku jaudīgu 4,8-litru dzinēju, kas sajūgts ar sešpakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu. No vietas līdz 100 km/h superauto paātrinās 3,7 sekundēs un spēj sasniegt 325 km/h maksimālo braukšanas ātrumu.

Piedāvājam noskatīties video ar "Lexus LF-A" darbībā. Spiediet peles klikšķi uz tālāk redzamā attēla, lai aktivizētu video straumējumu!

Apskati lietotu "Lexus" pārdošanas sludinājumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!